Automatska vrata

U našoj ponudi je izrada po meri i ugradnja automatskih vrata za sve vrste objekata. Ovakav sistem automatskog otvaranja i zatvaranja vrata je pogodan za sve objekte koji imaju čestu frekvenciju prolaznika: prodavnice, saloni, benzinske pumpe, hoteli, tržni centri, kao i mnogi drugi objekti. Takođe, dobro se uklapaju u arhitektonska rešenja za pregradna vrata u stambenim objektima.


Najčešći tip automatskih vrata su klizna automatska vrata koja su pogodna za različite vrste prilaza objektu, bezbedna su za prolaznike i štede prostor.

Mi ugrađujemo automatska vrata renomiranog italijanskog proizvođača FAAC. Na raspolaganju su nam rešenja poslednje generacije kliznih automatskih vrata ovog proizvođača.

Vrata mogu biti jednokrilna (levo ili desno otvaranje) ili dvokrlina. Širina prolaza može biti od  *700 do 3000mm a staklo debljine *8 ili 10mm. (*za model FAAC A1000)

Aluminijumski profili mogu biti plastificirani u bilo koju boju prema RAL karti a u ponudi je i staklo u nekoliko boja ili providno.

Vrata su bezbedna za prolaznike jer se kontorolišu putem signala za otvaranje vrata, putem senzora/radara najnovije generacije koji detekcijom sprečavaju zatvaranje vrata u toku prolaska.

Predviđena su za kontinualnu upotrebu, frekvencije 100%

Vrata imaju nekoliko režima rada:

  • stalno otvoreno
  • jednosmeran rad (otvaraju se ili sa ulazne ili izlazne strane)
  • dvosmerni rad (otvaraju se i sa ulazne i sa izlazne strane)
  • stalno zatvoreno
  • zimski režim rada (delimično otvaranje)
  • ručni (u slučaju nestanka električne energije)