Dodatna oprema

Kako bismo u potpunosti zaokružili priču o ugradnji stolarije u vaše domove ili poslovne prostore i pružili vam kompletnu uslugu na jednom mestu, omogućavamo vam odličan izbor roletni, komarnika i solomatika.

Roletne

Roletne nove generacije, kao multifunkcijski proizvod, nude zaštitu od spoljašnjih uticaja, poboljšavaju zvučnu i toplotnu izolaciju, štite stolariju i predstavljaju “pasivnu” zaštitu od provala.

Roletne, prema načinu ugradnje, mogu biti spoljašnje (kutija se montira sa spoljašnje strane prozora) i unutrašnje (kutija se montira sa unutrašnje strane zida, iznad prozora).

ALU ROLETNE

  • Aluminijumske lamele, koje čine zastor roletne, poseduju ispunu od poliuretana što povećava toplotnu i zvučnu izolovanost.
  • Lamele koje se najčešće koriste su 39mm širine, u ponudi ima i lamela većih dimenzija.
  • Aluminijumske delove roletne (zastor, vođice, kutija) je moguće plastificirati u bilo koju boju prema RAL karti.
  • Odlikuju se visokim kvalitetom i dugotrajnošću.
  • Kod spoljašnjih roletni kutija, vođice i zastor su kompletno izrađeni od aluminijuma (total alu).
  • Kod unutrašnjih roletna kutija može biti i PVC, u beloj boji ili u nekom od dezena drveta
  • Po odabiru, roletne možete pokretati ručno pomoću mehanizma sa trakom (gurtna) ili pomoću elektromotora na prekidač odnosno daljinske komande. Jednim daljinskim upravljačem možete upravljati pojedinačnom roletnom ili više roletni odjednom.
  • Takođe, možemo ponuditi  module koji vremenski regulišu podizanje i spuštanje roletni u određeno doba dana, odnosno senzor za kišu, vetar, sunce.

Komarnici

Konstrukcija naših komarnika je od nerđajućih obojenih aluminijumskih profila dekorativnog izgleda, sa dugim vekom trajanja. Mreža kod svih komarnika je sive boje, izrađena od fiberglas-a, nezapaljiva je i otporna je na atmosferske uticaje. Komarnici se proizvode u više boja.

U našoj ponudi su:

– ROLO KOMARNICI, kutija i vođice su od plastificiranog ili eloksiranog aluminijuma.

– FIKSNI KOMARNICI, ram je od plastificiranog aluminijuma ili od PVC-a. Aluminijumsku ram može biti u beloj, braon, sivoj ili nekoj drugoj boji a PVC je uvek u beloj boji.

– HORIZONTALNI/KLIZNI/PLISE KOMARNIK, ram je od plastificiranog aluminijuma u beloj, braon ili nekoj drugoj boji. Specijalno napravljen za balkonska vrata. Moguće je ostaviti ga otvorenog u bilo kom položaju.

– VRATA KOMARNICI, od plastificiranih aluminijumskih profila. Montiraju se na šarke, po potrebi se ugrađuje podkonstrukcijski ram.

Solomatici

U našoj ponudi nalaze se i solomatici, koji se ugrađuju na spoljnu stranu prozora i drugih staklenih površina i predstavljaju savršenu zaštitu od sunca, kao i od drugih vremenskih uticaja. Poznati su još pod nazivom spoljne žaluzine, odnosno spoljni  venecijaneri.

Izrađuju se u dva modela: C80 i Z90, od vrlo kvalitetnih alumimijumskih lamela širine 80 odnosno 90mm.

Predstavljaju vrlo elegantno rešenje koje se savršeno uklapa u moderne eksterijere, a takođe odlično upotpunjuje sve druge vrste eksterijera klasičnog stila.

Njihova glavna prednost je što se lamele okreću od 0 do 180 stepeni i omogućavaju savršenu zaštitu od sunca (100% kada su potpuno zatvoreni)  i  veliki opseg podešavanja nivoa zamrčenosti odnosno svetlopropustljivosti, kao i različite nivoe usmeravanja svetlosti (prednost zaštite od sunca koja ne smanjuje vidljivost u prostoru). Jednostavni su za rukovanje i mogu se kontrolisati ručno pomoću kurble, kao i pomoću elektromotora, daljinski ili na taster.

Ugrađuju se nezavisno/naknadno i mogu se montirati na sve vrste postojeće stolarije. Imaju dug vek trajanja, moguće ih je u potpunosti podići u gornju zonu prozora kao i klasične roletne. Izrađuju se u 30 standardizovanih boja.