Segmentna vrata

Segmentna garažna vrata su izrađena od panela debljine 40mm. Paneli su od  galvanizovanog/plastificiranog čeličnog lima, ispunjeni poliuretanom, zbog čega  imaju visok stepen zvučne i termoizolacije. Segmentna vrata funkcionišu po principu kretanja panela po čeličnim vođicama iz vertikalnog u horizontalni položaj, putem prenosnog mehanizma koji se pokreće specijalnim motorom. Moguće je koristiti ovakva vrata i ručno, bez motora, uz odgovarajući mehanizam/bravu.

Segmentna garažna vrata predstavljaju odličan izbor za vrata velikih i malih otvora, izdržljiva su, dugotrajna, modernog i stilizovanog izgleda, konstruisana su tako da je praktično nemoguće povrediti ruke u bilo kom njihovom delu prilikom rukovanja, poseduju diht gumu, a takođe poseduju i elektronske i mehaničke bezbednosne uređaje koji sprečavaju njihovo nasilno podizanje. Kod segmentnih vrata većih dimenzija, prema potrebi mogu se ugraditi manja, pešačka vrata u okviru segmentnih vrata.

Za automatizaciju ugrađujemo kvalitetne elektromotore. Rukovanje vratima je moguće sa centrale (taster ili ključ), daljinskim upravljanjem, a u slučaju nestanka struje, vrata se mogu otvarati i zatvarati ručno.

Vrata se izrađuju po meri, u različitim veličinama, bojama i dezenima.

POŠALJITE UPIT