Garažna vrata

Obezbeđujemo za vas kompletan sistem proizvoda i usluga za ugradnju i automatizaciju garažnih vrata na svim vrstama objekata.

U ponudi imamo rolo i segmentna garažna vrata visokog kvaliteta, a zavisno od vrste i namene objekta, prednost se daje jednoj ili drugoj vrsti vrata. Imaju dug vek trajanja, jednostavna su i bezbedna za upravljanje, i uz ugradnju odgovarajućih elektromotora i automatizaciju nude vrhunski komfor.

Bilo da su u pitanju privatne kuće, stambeni objekti, poslovni prostori, magacini, hale, industrijski objekti, ponudićemo prava vrata za vaše potrebe.

[wp_float type=”float” location=”top” align=”left” center=”true” offsetlocation=”500″ offsetalign=”655″ width=”145″ speed=”2000″ ]
POŠALJITE UPIT
[/wp_float]

ROLO

Rolo garažna vrata su izrađena od kvalitetnih aluminijumskih lamela (debljine 18 a visine 77 mm) ispunjenih dvokomponentnim poliuretanom, što im daje dobru izolaciju i čini ih otpornim na vremenske prilike. Vrata su dostupna u beloj, sivoj, braon ili nekoj drugoj boji prema RAL karti. Kao opcija, u ponudi su svetlosne lamele kao i lamele sa prorezima za cirkulaciju vazduha.

Panel/zastor rolo vrata se namotava u kutiju visine 30-40 cm koja stoji iznad otvora. Izrađuju se po meri, ugrađujemo ih na unutrašnju ili spoljašnju stranu objekta. Ugrađujemo kvalitetne elektromotore. Rukovanje vratima je moguće sa centrale (taster ili ključ), daljinskim upravljanjem, a u slučaju nestanka struje, vrata se mogu otvarati i zatvarati ručno, pomoću kurble.

Blokatori su važan element rolo vrata. Onemogućavaju podizanje zastora rukom od poda (vrata su sigurnija od provale) i vrata rade tiše i sigurnije nego kada su bez blokatora.

SEGMENTNA

Segmentna garažna vrata su izrađena od panela debljine 40mm. Paneli su od  galvanizovanog/plastificiranog čeličnog lima, ispunjeni poliuretanom, zbog čega  imaju visok stepen zvučne i termoizolacije. Segmentna vrata funkcionišu po principu kretanja panela po čeličnim vođicama iz vertikalnog u horizontalni položaj, putem prenosnog mehanizma koji se pokreće specijalnim motorom. Moguće je koristiti ovakva vrata i ručno, bez motora, uz odgovarajući mehanizam/bravu.

Segmentna garažna vrata predstavljaju odličan izbor za vrata velikih i malih otvora, izdržljiva su, dugotrajna, modernog i stilizovanog izgleda, konstruisana su tako da je praktično nemoguće povrediti ruke u bilo kom njihovom delu prilikom rukovanja, poseduju diht gumu, a takođe poseduju i elektronske i mehaničke bezbednosne uređaje koji sprečavaju njihovo nasilno podizanje. Kod segmentnih vrata većih dimenzija, prema potrebi mogu se ugraditi manja, pešačka vrata u okviru segmentnih vrata.

Za automatizaciju ugrađujemo kvalitetne elektromotore. Rukovanje vratima je moguće sa centrale (taster ili ključ), daljinskim upravljanjem, a u slučaju nestanka struje, vrata se mogu otvarati i zatvarati ručno.

Vrata se izrađuju po meri, u različitim veličinama, bojama i dezenima.