Garažna vrata

Obezbeđujemo za vas kompletan sistem proizvoda i usluga za ugradnju i automatizaciju garažnih vrata na svim vrstama objekata.

U ponudi imamo rolo i segmentna garažna vrata visokog kvaliteta, a zavisno od vrste i namene objekta, prednost se daje jednoj ili drugoj vrsti vrata. Imaju dug vek trajanja, jednostavna su i bezbedna za upravljanje, i uz ugradnju odgovarajućih elektromotora i automatizaciju nude vrhunski komfor.

Bilo da su u pitanju privatne kuće, stambeni objekti, poslovni prostori, magacini, hale, industrijski objekti, ponudićemo prava vrata za vaše potrebe.

POŠALJITE UPIT

ROLO

Rolo garažna vrata su izrađena od kvalitetnih aluminijumskih lamela (debljine 18 a visine 77 mm) ispunjenih dvokomponentnim poliuretanom, što im daje dobru izolaciju i čini ih otpornim na vremenske prilike. Vrata su dostupna u beloj, sivoj, braon ili nekoj drugoj boji prema RAL karti. Kao opcija, u ponudi su svetlosne lamele kao i lamele sa prorezima za cirkulaciju vazduha.

Panel/zastor rolo vrata se namotava u kutiju visine 30-40 cm koja stoji iznad otvora. Izrađuju se po meri, ugrađujemo ih na unutrašnju ili spoljašnju stranu objekta. Ugrađujemo kvalitetne elektromotore. Rukovanje vratima je moguće sa centrale (taster ili ključ), daljinskim upravljanjem, a u slučaju nestanka struje, vrata se mogu otvarati i zatvarati ručno, pomoću kurble.

Blokatori su važan element rolo vrata. Onemogućavaju podizanje zastora rukom od poda (vrata su sigurnija od provale) i vrata rade tiše i sigurnije nego kada su bez blokatora.

SEGMENTNA

Segmentna garažna vrata su izrađena od panela debljine 40mm. Paneli su od  galvanizovanog/plastificiranog čeličnog lima, ispunjeni poliuretanom, zbog čega  imaju visok stepen zvučne i termoizolacije. Segmentna vrata funkcionišu po principu kretanja panela po čeličnim vođicama iz vertikalnog u horizontalni položaj, putem prenosnog mehanizma koji se pokreće specijalnim motorom. Moguće je koristiti ovakva vrata i ručno, bez motora, uz odgovarajući mehanizam/bravu.

Segmentna garažna vrata predstavljaju odličan izbor za vrata velikih i malih otvora, izdržljiva su, dugotrajna, modernog i stilizovanog izgleda, konstruisana su tako da je praktično nemoguće povrediti ruke u bilo kom njihovom delu prilikom rukovanja, poseduju diht gumu, a takođe poseduju i elektronske i mehaničke bezbednosne uređaje koji sprečavaju njihovo nasilno podizanje. Kod segmentnih vrata većih dimenzija, prema potrebi mogu se ugraditi manja, pešačka vrata u okviru segmentnih vrata.

Za automatizaciju ugrađujemo kvalitetne elektromotore. Rukovanje vratima je moguće sa centrale (taster ili ključ), daljinskim upravljanjem, a u slučaju nestanka struje, vrata se mogu otvarati i zatvarati ručno.

Vrata se izrađuju po meri, u različitim veličinama, bojama i dezenima.